Hej, jeg er Michael Suodenjoki - en software ingeniør bosat i Kgs. Lyngby nord for København. Dette er min personlige hjemmeside med blog, fotografier, artikler, interesser mm.

Pakkeliste til skiferien

Opdateret 2011.01.20 23:30 +0100

Not available in English

Der er ikke noget mere irriterende end at have den fornemmelse at der er noget man har glemt når man sidder i flyet, bussen, toget eller i bilen. Man kan ikke huske det og forsøger desperat at komme på det. Som regel er det først når man står i brugssituationen at man finder ud af hvad man mangler. Jeg har derfor lavet en huskeseddel som jeg selv har haft meget glæde af. Sågar har jeg udleveret den til andre så de også har kunne benytte sig af den. Så hvad er mere naturligt end at publicere den så vi alle sammen kan bruge den.

Listen er selvfølgelig kun en guide og der vil sikkert være punkter som ikke har relevans i din rejsesituation. Hvis du har forslag til yderligere punkter til listen så kontakt mig gerne.

Du kan gøre pakkelisten mere relevant for din rejse ved af vælge hvilke kategorier af punkter som du vil have med. Derefter kan du checke af for hver ting som du har husket.

Pakke listen hentes ...

Også tilrådighed som Download pakkelisten som XML fil.